Ik ben freelance (muziek)dramaturg, tekstschrijver en adviseur in de podiumkunsten. Op dit moment werk ik voor de Provincie Brabant, het Brabants Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur en voor Musis Sacrum/Stadsschouwburg Arnhem. Met dichter Ruben van Gogh bereid ik een opera voor met als werktitel ‘Werkspoor’. Mijn interesse gaat uit naar nieuwe vormen van muziektheater/opera, combinaties van muziek met andere kunstdisciplines, muziekeducatie en muziek in relatie tot (maatschappelijke) context. Naast mijn reguliere werk ben ik voorzitter van het bestuur van Fast Opera Productions en secretaris van de Bonte Koe.
U kunt mij bereiken op plasticfactory@ziggo.nl.

Ik woon in Utrecht, ben getrouwd en heb twee zoons. Ik probeer af en toe op de racefiets te (blijven) zitten en doe op zaterdagochtend net alsof ik voetbalcoach ben. Voor de lol en voor een stel enthousiaste F voetballers.

Op deze pagina’s vind je meer over mijn werk als dramaturg en adviseur en (voorheen) productie- en zakelijk leider in de podiumkunsten, persoonlijke achtergrond, voorliefdes en ideeën. Je vindt hier ook enkele van de honderden programmatoelichtingen die ik heb geschreven. En nog een verdwaald artikeltje over het hier en nu…

Advertenties

1 Response to “Achtergrond”Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
Geerts Twitter

Deze site

Advertenties

%d bloggers liken dit: